Pagina 1 van 1

Forumregels

Geplaatst: 05-05-2010 11:46
door Yvonne Lemmers
Forumregels


1. Berichten moeten geplaatst worden in het daarvoor bedoelde forum.
Iedere gebruiker wordt geacht de forumomschrijving te lezen voordat hij of zij een bericht plaatst.

2. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat direct duidelijk is wat ermee bedoeld wordt, ook de titel dient aan te geven waar het bericht betrekking op heeft.

Voorbeelden van foutieve titels:
[list]Even voorstellen
Help
[/list:u]

Voorbeelden van correcte titels:
[list]Saskia (32) wil graag meer energie
Ik ben net begonnen en heb hoofdpijn
[/list:u]

3. Gebruikers dienen hun berichten zo te formuleren dat deze respectvol zijn ten aanzien van de andere gebruikers. Flaming of andere vormen van beledigingen zijn niet toegestaan.
Flaming is het plaatsen van berichten die met opzet aanvallend of beledigend zijn.

4. Gebruikers dienen rekening te houden met de soort bezoekers op dit forum. Het plaatsen van pornografische, aanstootgevende teksten of illegale (bijv. warez) links, plaatjes etc. wordt niet getolereerd.
Warez is de verzamelnaam voor auteursrechtelijk beschermd werk dat illegaal wordt verspreid, meestal kosteloos.

5. Racisme - op welke manier dan ook - hoort niet thuis op dit forum en is grond voor onmiddellijke weigering van de gebruiker die inbreuk pleegt op deze regel. Wij pleiten voor verdraagzaamheid over alle grenzen van rasverschillen, geslachten en/of meningen.

6. Gebruikers zijn verplicht normaal geschreven teksten te plaatsen in hun bericht of onderwerp. Hieronder wordt verstaan dat een gebruiker geen berichten plaats met alleen maar grote getallen emoticons, alleen maar extreem grote of extreem kleine tekst of berichten volledig in hoofdletters of breezer taal. Tevens wordt het overvloedig gebruik van leestekens niet gewaardeerd. Hieronder wordt verstaan het herhaaldelijk gebruiken van bijv. !! of ?? tekens.

7. Quoten is alleen toegestaan wanneer dit een functie heeft, niet gerelateerde regels in de quote dienen verwijderd te worden.
Uberquoten is niet toegestaan. Berichten met meer dan 2 quotes van vorige berichten worden verwijderd.

8. Spam is onder geen beding toegestaan. Gebruikers die zich schuldig maken aan spamming zullen worden gewaarschuwd en hun berichten worden verwijderd.
Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten.

9. Het is op phpBB.nl niet toegestaan om reclame te maken zonder dit te overleggen met de admin(s) van phpBB.nl.

10. De beheerders behouden zich het recht voor om berichten en onderwerpen zonder notificatie aan de gebruiker te verwijderen of te bewerken. Berichten met aanstootgevende, laster, spam etc. worden naar eigen inzicht verwijderd. Het bepalen of iets valt onder deze categorie wordt bepaald door de beheerder en moderators en niet door de gebruiker.

11. Alles wat op dit forum staat mag niet zonder toestemming van de beheerder worden gebruikt voor een andere publicatie - in welke vorm dan ook. Het is de beheerder toegestaan om alle teksten van het forum naar eigen inzicht te gebruiken.

12. Deze forumregels gelden ook voor het gebruik van het Privé Berichten Systeem.