Introductie

Wil je Forumlid en/of lid van de besloten Facebookgroep Grip op Koolhydraten worden? https://gripopkoolhydraten.nl/webshop/f ... maatschap/
Voor info over de boeken en begeleiding zie: https://gripopkoolhydraten.nl/
Voor nieuws en blog: https://gripopkoolhydraten.nl/nieuws

Moderator: Y. Lemmers

Plaats reactie
Gebruikersavatar
SimoneK
Berichten: 38
Lid geworden op: 12-04-2020 19:08

Introductie

Bericht door SimoneK » 13-04-2020 11:54

Goedemorgen forum-genoten,

Mijn naam is Simone en ik ben 45 jaar. Ben moeder van twee meisjes van 4 en 6. De reden dat ik mij aan heb gemeld is dat ik op gewicht wil blijven. Ik ben niet zwaar, 1.84 lang en normaal altijd op 61/62 kilo. Heb vorig jaar borstkanker gehad en zit nu aan de hormoontherapie vanaf december. Met het medicijn Nolvadex had ik nergens last van, maar kreeg om praktische redenen opeens Sandoz voorgeschreven. Daar kwam ik enorm snel van aan, in korte tijd 5 kilo. Behalve dat ik terug ben bij Nolvadex ben ik veel gaan lezen over hormoontherapie en op gewicht blijven. Ik gun het die rotziekte niet om ook nog hier grip op te krijgen gedurende de komende vijf jaar dat ik nog aan die pillen vast zit. Zo kwam ik met GOK in aanraking.

Ik heb altijd gezond geleefd, ben er veel mee bezig. Heb al twee jaar Jasper Alblas gevolgd, dat bevalt uitstekend. Maar wil gewoon eens iets anders proberen of te combineren met wat ik al deed. Dit programma is volgens mij goed te combineren let gezamenlijke maaktijden met kids en vriendlief en biedt net wat meer flexibiliteit dan andere leefprogramma.s, want drink ook echt wel eens in de zoveel tijd een lekker glas wijn. Niet vaak maar kan er van genieten.

Ben alleen nog aan het stoeien met de technische kant van dit forum. Lukt me niet goed om echt dingen te zien etc’ wellicht dat iemand kan helpen.

Fijne dag!

Plaats reactie